1. Je gaat de ODC-profielmeting maken

Om de ODC-profielmeting te maken heb je een mail ontvangen met daarin de uitnodiging voor het maken van de meting. Wanneer je op die link klikt meldt je je aan bij Odin Company.

Na het activeren wordt er gevraagd jouw persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen en/of te corrigeren. Daarbij maak je ook jouw eigen wachtwoord aan en wordt je automatisch doorgeleid naar het beginscherm van de ODC-profielmeting. Je kunt nu aan de slag met de ODC-profielmeting, succes!

Jouw wachtwoord moet bestaan uit minimaal acht tekens, waaronder tenminste een cijfer.

Wanneer de meting niet vanzelf start, dan kies je linksboven in de menubalk aan de bovenzijde van het scherm de knop “start de meting”.

Mocht je problemen ondervinden met het maken van de meting dan kun je een ticket aanmaken in ons ticketsysteem: https://odincompany.freshdesk.com/support/tickets/new en helpen wij je zo spoedig mogelijk verder.

2. Je gaat aan de slag als ODC-consultant

Wanneer je aan de slag gaat als ODC-professional log je in met het e-mailadres dat gelinkt is aan jouw rol als consultant/manager/supermanager bij Odin Company.

LET OP: het kan zijn dat dit e-mailadres afwijkt van jouw rol als “gebruiker” waarmee je jouw eigen ODC-profielmeting hebt gemaakt.

Jouw eigen wachtwoord stel je in door te klikken op “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt vervolgens een email met daarin een link waarin je jouw wachtwoord kan instellen. Je kunt nu aan de slag als ODC-professional, succes!

Mocht je problemen ondervinden met het maken van de meting dan kun je een ticket aanmaken in ons ticketsysteem: https://odincompany.freshdesk.com/support/tickets/new en helpen wij je zo spoedig mogelijk verder.